H ΑΚΤΗ παρευρέθηκε στο 8ο Παγκύπριο Συνέδριο θετικών επιστημών

Ημερομηνία
23 Φεβρουαρίου, 2019

Επιτεύχθηκε με μεγάλη επιτυχία, το 8ο Παγκύπριο Συνέδριο θετικών επιστημών στην Πάφο, στις 22-24 Φεβρουαρίου 2019!

Η ΑΚΤΗ / AKTI Project and Research Centre, μαζί με τον Αλέξανδρο Ζέρβα και Michalis Lyras, παρευρέθηκαν στο Συνέδριο, με το εκπαιδευτικό περιβαλλοντικό πρόγραμμα συλλογής τηγανελαίου, Tiganokinisi - Τηγανοκίνηση και παρουσίασαν στους μαθητές, μία καινοτόμο τεχνολογία για τη μετατροπή πλαστικών μιας χρήσης (μπουκάλια, δοχεία γιαουρτιού κλπ.) σε ευφάνταστα προϊόντα.

Μαζί με τα παιδιά, τεμαχίσαμε, λιώσαμε και παράξαμε μια πλαστική ίνα από σκουπίδια. Με την ίνα αυτή και την βοήθεια σχεδιαστικού προγράμματος, δημιουργήσαμε μικρές κατασκευές από πλαστικά με τη βοήθεια 3D Printer!

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθηκαν, για να δουν πως τα πλαστικά, μετατρέπονται από υποψήφια για καταστροφή του περιβάλλοντος, σε χρήσιμα παιχνίδια και εφαρμογές για τον καθένα από εμάς!

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της Τηγανοκίνησης

Υλοποιείται από

Σε συνεργασία με

Με την υποστήριξη

+357 22458485
+357 22458486
tiganokinisi@akti.org.cy
Copyright © 2025 Tiganokinisi. All rights reserved. Website created by Ruxbo