1920 A' Dim Tseriou

Δράσεις σχετικές με την ΑΠΕΠ του σχολείου

Α' ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΣΕΡΙΟΥ
25/02/2021
SDG11 - Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες, SDG13 - Δράση για το κλίμα, SDG4 - Ποιοτική εκπαίδευση
2019-2020

Περιγραφή:

Το σχολείο αξιοποίησε τα χρήματα από το πρόγραμμα της Τηγανοκίνησης, για να προμηθευτεί με 2 ξύλινα παγκάκια, βιβλία που αφορούν περιβαλλοντικά θέματα, οικολογικές μπογιές δαπέδου και πινέλα.

Στο πλαίσιο της Αειφόρου Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Σχολείου, κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν 2 παγκάκια ξύλινα ώστε τα παιδιά να κάθονται, να ξεκουράζονται και να τρώνε κατά τα διαλείμματα. Έχει παρατηρηθεί ότι βοηθά ακόμη και στην καλύτερη ποιότητα και ποικιλία των προϊόντων που καταναλώνουν τα παιδιά.

Επιπλέον αγοράστηκαν βιβλία για όλες τις ηλικιακές ομάδες του δημοτικού σχολείου, σχετικά με περιβαλλοντικά θέματα που αφορούν ζητήματα που διερευνήθηκαν ή που πρόκειται να διερευνηθούν.

Τέλος, αγοράστηκαν οικολογικές μπογιές δαπέδου και πινέλα για τον σχεδιασμό επιδαπέδιων παιχνιδιών και άλλων σημάνσεων στον σχολικό χώρο σχετικές με την Αειφόρο Περιβαλλοντική Πολιτική του σχολείου.

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο της Τηγανοκίνησης

Υλοποιείται από

Σε συνεργασία με

Με την υποστήριξη

+357 22458485
+357 22458486
tiganokinisi@akti.org.cy
Copyright © 2025 Tiganokinisi. All rights reserved. Website created by Ruxbo